OM ORIGINAL TENDER

Hos Original Tender blander vi vores evner og erfaring med kvalitetsprodukter for at levere dine favorit-cocktails på den nemmest mulige måde.

Vores mål er at servere cocktails af højeste kvalitet og med samme smagsoplevelse, som hvis du bestilte dem på en cocktailbar med en professionel bartender bag disken. Vi garanterer en skarp og konstant kvalitetskontrol af vores produkter, der skal sikre vores kunder en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

HISTORIEN

Idéen til Original Tender opstod efter i flere år at have observeret og deltaget i den omstændige proces, det er, når der skal serveres cocktails for store forsamlinger på eksempelvis festivals.

Al forberedelsen, de mange forskellige ingredienser, tilberedningen og afhængighed af professionelle bartendere er et kæmpemæssigt setup.

Alligevel kan man ikke undgå lange køer med ventende kunder. Kunne man mon lave en nemmere løsning uden at gå på kompromis med den friskhed og de nuancer, der må og skal kendetegne en god cocktail?

COCKTAILS TIL FIRMAFESTEN

Gør jeres firmafest ekstra festlig med vores lækre cocktails på fustage.

MISSION OG VISION

Mission: Original Tender er en virksomhed, der gennem brug af originale råvarer og håndlavede produkter vil tilbyde vores kunder et ærligt produkt til konkurrencedygtige priser. Vi udfører skarp og konstant kvalitetskontrol af vores produkter, der sikrer vores kunder en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Vision: Vi vil levere markedets mest velsmagende, færdigproducerede cocktails med de samme friske nuancer, som hvis man stod på en cocktailbar og fik den serveret. Dette skal sikres via gennemarbejdede produkter, hvor indholdet er det, man forventer og ikke blot koncentrater og smagsgivere.

PRODUKTET

Du kan bestille Original Tender i glasflasker samt fustager, hvilket gør det perfekt til enhver lejlighed. Om det er til festivalen, restaurationen, hotellets minibar eller et privat arrangement – så vil Original Tender servere friske, originale cocktails. Faktisk er det som at have en bartender på flaske.